Андрій / 26.09.2021
Оцінка
Швидко, якісно, зручно.
rosava.shop
Андрій, дякуємо за позитивний відгук. Чекаємо Вас знов.
Ігор / 14.09.2021
Оцінка
Заказ прийшов швидко, шини свіженькі як і обіцяли цього року. Сподобалось.
rosava.shop
Ігор, дякуємо за відгук! Гарних подорожей на шинах Premiorri)
Александр / 30.08.2021
Оцінка
Все как всегда на уровне, отправили быстро, перед отправкой уточнили все данные.
rosava.shop
Александр, спасибо за Ваш отзыв. Мы рады были с Вами сотрудничать!
Катерина / 29.08.2021
Оцінка
Замовлення робила вперше. Оперативне оформлення, швидка та вчасна доставка. Рекомендую!!!
rosava.shop
Катерина, дякуємо за відгук. Нам дуже важлива Ваша оцінка! Сподіваємося знову отримати замовлення від Вас!
Роман / 20.08.2021
Оцінка
Задоволений роботою магазину. Рекомендую. Товар відправили. Оперативно зв'язалися. Молодці
rosava.shop
Роман, дякуємо за Ваше замовлення! Сподіваємося, що наступне придбання буде також у нашому інтернет-магазині.
ЮРИЙ / 16.08.2021
Оцінка
П’ять!
rosava.shop
ЮРИЙ, дякуємо за високу оцінку!
Хархота Андрій / 14.08.2021
Оцінка
Дуже задоволений.
Замовлення, оплата, логістика у м. Дніпро - все швидко і зручно.
А гумою від "Росава" я користуюся з 2016 року
rosava.shop
Хархота Андрій, дякуємо Вам за відданість українському виробнику. Ми надзвичайно цінуємо Ваш вибір і чекатимемо знову в нашому інтернет-магазині.
Іван Ковальчук / 13.08.2021
Оцінка
Перевага, що шини якісні та вироблені в Україні за доступною ціною. Безумовно, є безліч інших ліпших чи гірших виробників, але ця продукція виконує свою функцію на всі 100%.
Привабливими є акція щодо умов доставки за кошти відправника, тобто ціна по суті залишається така ж, як на заводі.
Єдине, одного разу менеджери помилково не на те відділення у моєму місті надіслали їх.
rosava.shop
Іван Ковальчук, дякуємо за вибір шин українського виробника. Ми намагаємося задовольнити всі потреби наших клієнтів, які стосуються і якості, і ціни. Прикро, що виникла проблема з доставленням не на те відділення. Проте немає питань, які б не можна було вирішити. Дякуємо за розуміння. Гарного дня.
Віктор / 08.08.2021
Оцінка
Я залишився дуже задовільний, бо ціни гарні тай робота менеджерів швидка. Дуже дякую за свіжу гуму.
rosava.shop
Віктор, дякуємо за відгук. Ми цінуємо прихильність до нашої компанії. Чекаємо Вас з новими замовленнями.
Володимир / 04.08.2021
Оцінка
Оперативна доставка, помірні ціни, рекомендую.
rosava.shop
Володимир, дякуємо Вам за відгук. Чекаємо знову в нашому інтернет-магазині.
Показано з 1 по 10 із 52 (всього 6 сторінок)